Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2008

"Kατασκήνωση (Α.Σ.Π.)Γη Επαγγελίας (Μέρος Α)"

Ολοκληρώθηκε εχθές 17 Ιουλίου 2008 η κατασκηνωτική περίοδος των Αγοριών στις κατασκηνώσεις του π.Γερβασίου στα Συχαινά Πατρών.

Η φετινή κατασκήνωση ήταν αφιερωμένη στην "Παλαιά Διαθήκη"
και γι΄αυτό ονομαζόταν ΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ.

100_2475

Στις 2 Ιουλίου τελέστηκε η ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει της κατασκηνωτκής περιόδου υπό του π.Αναστασίου Γκοτσοπούλου εφημερίου Ι.Ν.Αγ.Νικολάου Πατρών.

Kataskinosi A.S.P.2008

Την επομένη ημέρα 3 Ιουλίου τα παιδιά εντάχθηκαν πλήρως στο πρόγραμμα της κατασκήνωσης και με χαρά και ομαλά ξεκίνησε η κατασκηνωτική μας ζωή.

Kataskinosi A.S.P.2008

Στις 4 ιουλίου τα παιδιά συμμετείχαν στο μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως, με σκοπό να προετοιμαστούν για την Θ.Μετάληψη της Κυριακής.
Ήταν μια μοναδική ευκαιρία που δόθηκε στα παιδιά και ελπίζουμε να αποτελέσει καλή αρχή μετανοίας για όλους μας , μικρούς και μεγάλους.


Το απόγευμα τις ίδιας μέρας το Επιτελείο της κατασκήνωσης είχε ετοιμάσει ένα ομαδικό κατασκηνωτικό παιχνίδι "Το Παιχνίδι του Ταχυδρομείου", που πραγματικά έδωσε μια αύρα ζωντάνιας και παιδικής χαράς στην κατασκήνωση!

Kataskinosi A.S.P.2008

Το Σάββατο 5 Ιουλίου ήταν ημέρα προετοιμασίας της κατασκήνωσης για την Κυριακή. Τα παιδιά ανά ομάδες και με την επίβλεψη των ομαδαρχών τους καθάρισαν τους χώρους της κατασκήνωσης, ενώ το απόγευμα έψαλλαν την ακολουθία του Αναστάσιμου Εσπερινού και το βράδυ άκουσαν το νυχτερινό συναξάρι της Θ.Μεταλήψεως, ζητώντας συγχώρεση ο ένας από τον άλλο.
Η στιγμή αυτή αποτελεί μία από τις πιο κατανυκτικές και συγκινητικές στιγμές στην ζωή της κατασκήνωσης.

Kataskinosi A.S.P.2008

Τέλος την Κυριακή 6 Ιουλίου τελέσαμε την Θ.Λειτουργία ιερουργούντων των, π.Κωνσταντίνου Γκοτσοπούλου, π.Κωνσταντίνου Καρασπίρη και του διακόνου π.Κασσιανού Ιατρού. Κατά την Θ.Λειτουργία έψαλλαν τα παιδιά της κατασκήνωσης, γεγονός που εντυπωσίασε το εκκλησίασμα.

Kataskinosi A.S.P.2008


"Κάπου εδώ σταματά η πρώτη φάση της κατασκηνωτικής μας ζωής.
Την συνέχειά της θα την δούμε στην επόμενή μας ανάρτηση (post)."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...