Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2008

" Nέα Εποχή και οι Κίνδυνοι για τα Παιδιά "

(photo via)
Οι 6 μαρτυρίες που ακολουθούν, αφορούν σχολεία του εξωτερικού και ιδιαίτερα δε των ΗΠΑ. Δεν γνωρίζω αν στην χώρα μας συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα. Πιστεύω ότι η Ορθόδοξη Πίστη μας ακόμη αντιστέκεται στην προπαγάνδα της νέας εποχής και ότι καθυστέρει όλες αυτές τις πλάνες να κυριαρχήσουν προς το παρόν στην χώρα μας.

Καλό όμως είναι όλοι εσείς που είστε γονείς να ελέγχετε τι γράφουν τα βιβλία των παιδιών σας.Προσέχετε τα παιδιά σας αγαπητοί μου, μην τα παραμελείτε! Εσείς έχετε ιερή υποχρέωση να τα προφυλάξετε και να τους μάθετε για τον Χριστό, όχι τα σχολεία στα οποία το μάθημα των Θρησκευτικών έχει γίνει πλέον προαιρετικό.

Ο Φιλ Φίλιπς, άτομο που εξετάζει χρόνια τώρα θέματα της Νέας Εποχής κι έχει ερευνήσει πολλά απ' τα μυστικά της, σχολίασε σε μια του έκθεση σχετική με τη Νέα Εποχή την προπαγάνδα και την ακούσια μύηση των παιδιών μέσω των κινουμένων σχεδίων:

"Όταν το παιδί φτάσει στην εφηβεία, αν οι γονείς του δεν του έχουν ενσταλάξει τις χριστιανικές αξίες και πίστη, θα γνωρίζει πολύ περισσότερα για τον αποκρυφισμό, απ' όσα θα γνωρίζει για το Θεό ".

Η Νέα Εποχή όμως δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Οι πράκτορές της από πολύ νωρίς είχαν βάλει στόχο τους τα σχολεία σ' όλο τον κόσμο. Ο κύριος στόχος είναι τα παιδιά και κάθε τι που σχετίζεται μ' αυτά είτε στο σχολείο, είτε στην οικογενειακή τους ζωή. Χρησιμοποίησαν κάθε μέσον για να πλησιάσουν τα παιδιά και να χτυπήσουν τις ευαίσθητες ψυχές τους και το ευκολομετάβλητο πνεύμα τους.

Διαβάστε παρακάτω στοιχεία, που αναφέρουν οι γονείς από τις ΗΠΑ, σχετικά με την επίδραση των μηνυμάτων και των μεθόδων της Νέας Εποχής στα παιδιά τους:

Μαρτυρία 1η
«Την ημέρα της Πρωτομαγιάς του 1982 ο γιος μου Joe αυτοκτόνησε ... όταν έψαξα μερικά απ' τα πράγματά του, βρήκα κάποια χαρτιά με σημειώσεις απ' το μάθημα της ψυχολογίας. Οι σημειώσεις αυτές είχαν σχέση με ψυχικές εμπειρίες, εξωαισθητήρια αντίληψη, ψυχοκίνηση, και αστρική προβολή ... Άρχισα ν' αναρωτιέμαι για το ειδος αυτής της διδασκαλίας. Ζήτησα τότε απ' την κόρη μου, την Τερέζα, που ήταν σε μικρότερη τάξη, να φέρει απ' τo σχολείο το βιβλίο της ψυχολογίας. Ήταν το 'ψυχoλογια για σένα' του So! Gordon ... Ο So! Gordon ειναι, ενας απ' αυτούς, που έγραψαν το Δεύτερο !
Ανθρωπιστικό Μανιφέστο.

Καθώς εξέταζα το βιβλίο, είδα ότι ήταν ένα εγχειρίδιο μυστικιστικών οδών. Συνιστούσε στα παιδιά να δοκιμάσουν ένα πείραμα με μια πνευματική πλακέτα.Οι σελίδες 234 έως 239 εξηγούσαν πώς μπορεί να κάνεις διαλογισμό και Υπερβατικό Διαλογισμό και οι σελίδες 313 και 314 εξηγούσαν πώς να κάνεις Γιόγκα.»

Μαρτυρία 2η
«Προς το τέλος αυτής της σχολικής περιόδου, την περασμένη άνοιξη, ο γιος μου μου μίλησε για το τι συνέβαινε στην τάξη. Ο κύριος Davis, ο δάσκαλος, έθεσε κάποιο αμφιλεγόμενο ηθικής φύσης θέμα για συζητηση, όπως οι προγαμιαίες σχέσεις ή η ομοφυλοφιλία και καλούσε μαθητές να υπερασπιστούν τη θέση τους πάνω σε αυτό. Συνήθιζε να καλεί όσους είχαν ηθικές αξίες αντιθετες απ' αυτές του John, ασκώντας έτσι πάνω τους πίεση, ώστε ν' αλλάξει τις πεποιθήσεις τους. Καλούσε διαρκώς το John να υπερασπίζεται τα πιστεύω του, μέχρι και 23 φορές σε κάθε σχολική περίοδο...».

Μαρτυρία 3η
«Φυλακές και Δράκοι είναι ένα παιχνίδι, που παίζεται σε πολλές τάξεις ... Αυτό το παιχνίδι έχει θεωρηθεί υπεύθυνο γι ' αρκετές αυτοκτονίες στις ΗΠΑ. '.
'Τα µαθήµατα 'Άνθρωπος: µια σειρά µελετών' δίδασκαν στα παιδιά µας µε έξυπνο και ύπουλο τρόπο την ανθρωποκτονία, την οµοφυλοφιλία, την ευθανασία».

Μαρτυρία 4η
«Στο µάθηµα Υγιεινής του γιου µου, ο οποίος βρίσκεται στην πέµπτη τάξη, η οµοφυλοφιλία παρουσιαζόταν σαν ένας εναλλακτικός τρόπος ζωής. Η σεξουαλική δραστηριότητα των µαθητών δεν αποδοκιµαζόταν»

Μαρτυρία 5η
«Ένα σχολικό τεστ περιλάµβανε την εξής φράση, που επιδρούσε στο υποσυνείδητο των παιδιών: Ο Θεός πρέπει να αισθάνεται πολλή µοναξιά. Κανείς δεν αγαπά κάποιον, που είναι Κύριος»

Μαρτυρία 6η
«Τους διδάσκουµε Γιόγκα για ν' αποκτήσουν ειρήνη, αρµονία και αυτογνωσία. Επίσης, είπε ο δάσκαλος, σβήνω το φώτα στην αίθουσα κι αφήνω το φως του φεγγαριού και τότε ξαπλώνουµε στο πάτωµα µιλώντας κι έχοντας φαντασιώσεις. Παίζουµε ακόµα σκηνές φαντασίας, κάνουµε ασκήσεις αναπνοής και ... Γιόγκα. Τα παιδιά πρέπει να κάνουν διαλογισµό..»

(Τα παραπάνω αποτελούν απόσπασμα από το εξαίρετο βιβλίο της Α. Περάκη "Αντίχριστος, Το βδέλυγμα της Ανομίας" και αφορά μαρτυρίες γονέων παιδιών που είναι να μπουν
στην εφηβεία αλλά και που έχουν ήδη μπει).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...