Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2009

"Ψηφοφορία για τους Αγνοούμενους του 74"Σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε η μεγάλη ηλεκτρονική ψηφοφορία που διενεργεί ο Σύλλογος μέσω της ιστοσελίδας του με Θέμα:

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ, ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΔΗΛΩΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΤΟΥ 1974 ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ.

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.agnooumenoi74.gr

Αυτό το ζήτημα,αν και η απάντηση του για τους περισσότερους Έλληνες είναι δεδομένη,εγείρεται μέχρι και σήμερα από κύκλους που θέλουν να διασπάσουν το ενιαίο πολιτικό,διπλωματικό και στρατιωτικό δόγμα συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου.

Οικτρά αποτελέσματα αυτών των μεθοδεύσεών τους:

-η εγκατάλειψη της Κύπρου απροστάτευτης στα χέρια των Τούρκων το 1974

-οι προσπάθειές τους να προβάλλουν όλους τους Ελλαδίτες αγνοούμενους του 74 ως "υποθετικά νεκρούς".


-η άρνηση οποιασδήποτε βοήθειας στους συγγενείς των Ελλαδιτών αγνοουμένων και πεσόντων Ηρώων του 74 και αναγνώρισης της θυσίας τους.


Τελευταίο τους "κατόρθωμα":Η ένοχη σιωπή της Ελληνικής Εξωτερικής Πολιτικής στην κραυγαλέα ομολογία Ολγκάτς με τη δικαιολογία ότι είναι "Κυπριακή υπόθεση".

Με την πλήρως ελεύθερη και ανώνυμη ψηφοφορία αυτή επιχειρούμε να αφυπνίσουμε την κοινή γνώμη στην Ελλάδα και το Εξωτερικό διατρανώνοντας την κοινή πορεία Ελλάδας-Κύπρου για την τελική εξιχνίαση της τύχης των αγαπημένων μας προσώπων και την επίλυση του πολύπαθου Κυπριακού ζητήματος.

Παρακαλούμε τους απανταχού της Γης Έλληνες να μας υποστηρίξουν απλά επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας και ψηφίζοντας. Ένα απλό ανώνυμο κλικ.Δεν θα το χρησιμοποιήσουμε σε βάρος ή για την προβολή κανενός.

Δεν γνωρίζουμε αν εμείς το αξίζουμε. Πιστεύουμε όμως πως οι ήρωες του 74 σίγουρα είναι το ελάχιστο που αξίζουν.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...