Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2009

" Το μάθημα της Σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ σχολεία στη Γερμανία "

Μας το έστειλε αυτό το e-mail ένας φίλος......Προσέξτε το καλά! Έχει σημασία...

Έμαθα σήμερα για το μάθημα της Σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα ΔΗΜΟΤΙΚΑ σχολεία στη Γερμανία και έχω καραφλιάσει (συγγνώμη για την έκφραση).

Αν και δεν θα καταλάβετε πολλά αν δείτε το βιβλίο που έχει δοθεί στα παιδιά επειδή είναι στα Γερμανικά οι εικόνες όμως πιστεύω ότι φτάνουν.

Σας αναφέρω ενδεικτικά:

Χημικά μέσα προφύλαξης

Σε αυτά ανήκουν κρέμες, ζελέδες κτλ.. Εισάγονται πριν το σεξ στα γεννητικά όργανα της γυναίκας και έχουν ως στόχο να εμποδίσουν την εγκυμοσύνη. Θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν με άλλα μέσα προφύλαξης διότι δεν είναι απολύτως ασφαλή.

Διάφραγμα

ως μέσο προφύλαξης (εξηγεί τι είναι. Να μην μπαίνω σε λεπτομέρειες). Έχει και εικόνα στην σελίδα 17 πως χρησιμοποιείται!!!!!!!!!!!

Να μην προχωρήσω άλλο εδώ σε αυτόν τον τομέα. Αναφέρω μόνο ότι μιλάει και για τον αυνανισμό….

Και τώρα άκουσον άκουσον:

Λεσβίες

Όταν οι γυναίκες αγαπούνε άλλε γυναίκες και τις βρίσκουν σωματικά ελκυστικές, τότε είναι λεσβίες. Αυτό για κάποιους ανθρώπους είναι ασυνήθιστο, αλλά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΦΥΣΙΚΟ!!!!!!!!

Όλα αυτά διδάσκονται στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!

Για να ξέρουμε τι πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα…

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΟΝΟ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ,ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΙΚΗ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ(ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ) ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΦΡΟΝΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΗΡΩΔΙΩΝ

Αναπλαστική Σχολή Πατρών είπε...

Δεν θεωρούμε πως είναι περριτή μια τέτοια ανάρτηση μιας και παρουσιάζει μια φρικτή πραγματικότητα που ίσως σύντομα χτυπήσει και την δική μας πόρτα, γεγονός που θα πρέπει να μας προβληματίσει για το τι μέλλει γενέσθαι των παιδιών μας.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑ ΚΑΛΑ.ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΠΕΡΙΤΤΟ ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΛΟΓΗ(ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ)ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ,ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ,ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΤΟΧΟ ΚΑΤ'ΕΜΕ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΘΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΣΜΟΙ!ΗΡΩΔΙΩΝ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...