Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010

Επέζησε μετά από έκτρωση!

Η Gianna Jessen δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σήμερα ανάμεσά μας. Η μητέρα της σε ηλικία 17 χρονών – και ενώ βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της - πήγε σε κλινική αμβλώσεων προκειμένου να κάνει διακοπή κύησης. Η έκτρωση όμως απέτυχε και η μικρή Gianna γεννήθηκε πρόωρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας και τους γιατρούς της να πιστεύουν ότι δεν θα καταφέρει να περπατήσει ποτέ.


Όμως, χάρις στην απίστευτη θέλησή της για ζωή και την πίστη της στο Θεό, όχι μόνο περπάτησε, αλλά κατάφερε να πάρει μέρος και να τερματίσει σε αγώνα μαραθωνίου δύο συναπτές χρονιές (2005, 2006).


Επιπλέον, ο τρόπος με τον οποίο ήρθε στον κόσμο αυτό, την έκανε να αφιερώσει τη ζωή της όλη στον αγώνα κατά των αμβλώσεων και στην υπερασπιστή των δικαιωμάτων των ορφανών παιδιών (όντας ορφανή και η ίδια). Γι’ αυτό το λόγο, ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο δίνοντας συνεντεύξεις σε εφημερίδες και περιοδικά, με απώτερο σκοπό να συγκινήσει και να ευαισθητοποιήσει - με την ιστορία της - τους συνανθρώπους της στο θέμα των αμβλώσεων.


Ακολουθούν βίντεο στα οποία περιγράφει η ίδια την συγκλονιστική της ιστορία…


(Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της: GiannaJessen.com)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...