Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011

“ Σκέψεις- Ευχές για την έναρξη της Νέας Σχολικής Χρονιάς 2011-2012”Οι μέρες πέρασαν. Το καλοκαίρι που όλοι με τόση προσμονή περιμέναμε μόλις τελείωσε. Η νοσταλγία για αυτά που ζήσαμε, η επιθυμία για αυτά που γευτήκαμε ως εμπειρίες, μας αφήνουν στην καρδιά μας μια γλυκύτητα αναμνήσεων που όλοι θα θέλαμε να ξαναζήσουμε, που οι περισσότεροι ίσως θα προτιμούσαμε να είναι πιο συχνό.

Τώρα παιδιά, όλοι μας γυρνάμε εκεί που ανήκουμε. Τι ωραία αίσθηση! Εκεί που ανήκεις. Στον χώρο τον δικό σου. Στην γωνιά την προσωπική σου. Αν είσαι μαθητής, στο σχολείο σου. Αν είσαι φοιτητής/τρια στον πανεπιστημιό σου. Αν είσαι εργαζόμενος, στην δουλειά σου. Αν είσαι ομογενής, πάλι πίσω στα μέρη τα ξένα.

Και να, ο καθένας από εμάς προ των ευθυνών του. Στον χειμώνα που προβάλλει μπροστά μας, οφείλουμε να ακολουθήσουμε τα όνειρά μας, να αγγίξουμε τα οράματά μας, να ελπίσουμε πως φέτος είναι η χρονιά μας!

Οι Νεανικές Ομάδες της Αναπλαστικής Σχολής Πατρών στον αγώνα σου αυτό θα είναι μαζί σου, θα σε στηρίξουν με την διαδικτυακή τους προσπάθεια, θα σε ωφελήσουν όμως περισσότερο με την προσευχή τους...


Καλή και Ευλογημένη, Μοναδική Νέα Σχολική Χρονιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...