Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

"Μίλα μου" | Εξαιρετικής ποιότητας κυπριακή τηλεοπτική σειρά


«H ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ WebTV έχει εγκαινιάσει τη διαδικτυακή μεταφορά της δημοφιλούς σειράς 142 επεισοδίων ΜΙΛΑ ΜΟΥ σε συνεργασία με το Kυπριακό τηλεοπτικό κανάλι SigmaTV. Η σειρά αυτή, του σεναριογράφου και ηθοποιού Γιώργου Τσιάκκα, αναφέρεται στη σημερινή πραγματικότητα, στα κοινωνικά προβλήματα της εποχής και στα αδιέξοδα που οδηγούν, αλλά και στην πρόταση και την διέξοδο που προσφέρει η Εκκλησία.
Πολλοί γνωστοί ηθοποιοί, όπως η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, ο Χρήστος Λούλης, η Χριστίνα Παυλίδου, ο Θάνος Πεττεμερίδης, η Μαρία Ιωάννου-Ιωσήφ, ο Γιώργος Ζένιος, η Κύνθια Παυλίδου καταξιώνουν με τους εκπληκτικούς ρόλους τους τη σειρά.
Μετά από την επιθυμία πολλών αναγνωστών από την 1η Νοεμβρίου θα προβάλλονται τρία επεισόδια την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Για λόγους διαδικτυακής διευκόλυνσης των επισκεπτών της Πεμπτουσίας (θέαση μέσω υπολογιστή) εκτός από το ολόκληρο επεισόδιο θα υπάρχει παράλληλα η δυνατότητα θεάσεως κάθε επεισοδίου σε δύο μέρη μικρότερης χρονικής διάρκειας.»
Πηγή: pemptousia.gr

Την σειρά μπορείτε να την παρακολουθήσετε και μέσα από το κανάλι Ορθόδοξες Ταινίες στο YouTube. Παρακάτω παραθέτουμε το 1ο επεισόδιο της σειράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...