Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012

" ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ..."

Σκέψεις για τη γιορτή που πέρασε…


Η ημέρα της 25ης Μαρτίου είναι σημαντική για όλους μας, και γι’ αυτό οι Έλληνες προκειμένου να εξάρουν αυτή  την ημέρα, διοργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις, γιορτές και παρελάσεις…

  Όλα αυτά έχουν ως στόχο να μας γυρίσουν πίσω, εκεί στους γενναίους Έλληνες που πολεμούσαν για την πατρίδα τους, με πνεύμα αυτοθυσίας. Οι Έλληνες τότε εκτιμούσαν τη γη τους και πολεμούσαν μέχρι θανάτου υπέρ αυτής ακόμα και όταν όλα δεν πήγαιναν καλά.

  Έτσι λοιπόν και φέτος το κατηχητικό μας, προκειμένου να επαναφέρουμε στην μνήμη μας τα γεγονότα και να ξαναζήσουμε τις ηρωικές στιγμές των προγόνων μας, διεξήγαγε μια Θεατρική Παράσταση με θέμα: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.
 
 Η γιορτή στέφθηκε με επιτυχία καθώς τα παιδιά και οι συντελεστές της Α.Σ.Π., πάλεψαν με το χρόνο, τις ατέλειες και το άγχος και στο τέλος τα κατάφεραν, μιας και το χειροκρότημα και τα χαμόγελα που εισέπραξαν επιβεβαίωσαν του λόγου το αληθές.

  Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από τα κορίτσια του κατηχητικού μας, προκειμένου  ν’ αναδειχθεί η ελληνική λεβεντιά.
 
 Οφείλουμε να είμαστε περήφανοι γιατί είμαστε απόγονοι τέτοιων προγόνων και φορτωμένοι με το χρέος της βαριάς παρακαταθήκης της υποχρέωσής απέναντί τους.

   Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συντελεστές της γιορτής καθώς και στα παιδιά που συμμετείχαν με προθυμία και ζήλο για την αγάπη του κατηχητικού μας.









Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...